ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

doctor-slideshow-01Ο Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός είναι εξειδικευμένος ιατρός, εκπαιδευμένος σύμφωνα με τις αρχές του επιστημονικού κλάδου του. Είναι προσωπικός ιατρός του κάθε ασθενούς, κύρια υπεύθυνος για την παροχή σφαιρικής και συνεχιζόμενης φροντίδας προς κάθε άτομο που αναζητά ιατρική φροντίδα ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλλο και το είδος της ασθένειας. Φροντίζει τα άτομα σε συνάρτηση με την οικογένεια, την κοινότητα και την κουλτούρα τους, πάντοτε σεβόμενος την αυτονομία των ασθενών του.

Ο Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός εξασκεί τον επαγγελματικό ρόλο του προάγοντας την υγεία, προλαμβάνοντας τη νόσο και παρέχοντας θεραπεία, φροντίδα ή παρηγοριά. Αυτό επιτυγχάνεται είτε απευθείας είτε διαμέσου των υπηρεσιών άλλων σύμφωνα με τις ανάγκες της υγείας και τους διαθέσιμους πόρους, υποβοηθώντας τους ασθενείς, στην αξιολόγηση αυτών των υπηρεσιών.

Θα πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ανάπτυξη και τη διατήρηση των ικανοτήτων τους, της προσωπικής τους ισορροπίας και των αξιών τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για αποτελεσματική και ασφαλή φροντίδα των ασθενών.

Ο γενικός-οικογενειακός γιατρός διαχειρίζεται

  1. Οξείες καταστάσεις όπως οξύ κοιλιακό άλγος, οξύ θωρακικό άλγος, δύσπνοια, κρίση ημικρανίας.
  2. Χρόνιες ασθένειες όπως σακχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή υπέρταση, στεφανιαία νόσο, χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια, αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, άσθμα, χρόνιες διαταραχές μνήμης, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, λοιμώξεις ουροποιητικού, οστεοαρθρίτιδα, διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, κατακλίσεις.
  3. Εμβολιασμός ενηλίκων.
  4. Παρακολούθηση φαρμακευτικής αγωγής.
  5. Γηριατρική φροντίδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Ιακώβου Μάνου 15
Άργος, 21232

Διεύθυνση Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο-Φαξ

2751024247

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ

  8:30 - 13:00 Απόγευμα κλειστά

ΤΡΙΤΗ 

8:30 - 13:00 & 18:00 - 20:00

ΤΕΤΑΡΤΗ 

8:30 - 13:00 Απόγευμα κλειστά

ΠΕΜΠΤΗ 

8:30 - 13:00 & 18:00 - 20:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

8:30 - 13:00 & 18:00 - 20:00